CosCast Episode 92 - Intervju med Martini's Workshop


Bilde: From the left: Anastasia - NärCon photographer, Claudia - Rojano Photo, Colette - Ookami, Mirror Queen - Danarki, Merrill - Danarki, Capable (sorry Nux!) - Danarki

I denne episoden intervjuer vi cosplayer Martini's Workshop om den månedlige cosplayutfordringen hun arrangerer i løpet av 2017.

Martini's workshop har tidligere vært utvalgt som månedens cosplay to ganger på bloggen vår, og har lang fartstid innen cosplay. I år har hun bestemt seg for å gjennomføre et budsjettvennlig cosplay hver måned og hun kan kun bruke 100 NOK/£10/$10 på materialer per kostyme. Vi i CosCasten syntes at dette var en morsom utfordring og ville finne ut av hvorfor hun bestemte seg for å gjennomføre denne utfordringen og hvorfor hun vil oppfordre andre om å kaste seg med på galskapen! 

Episoden kan du finne her:

Vil du se mer fra The CosCast? Følg oss på Facebook og på Youtube for ukentlige oppdateringer!

 

Nyheter fra cosplay- og nerdemiljøet:

 • Vinneren av The CosCast's påskekonkurranse 2017 ble Trine Pedersen som hadde laget et utrolig fint Dr. Who inspirert egg.
   
 • SNES gjør et comeback i år ifølge pressfire.no!
   
 • Regina @picturresque forvandlet seg selv til alle Sailor Scouts jentene fra Sailor Moon. Bildene kan du se hos GeekxGirls!
   
 • En ny American Gods Trailer er ute! Vi føler hypen!
   
 • Mat + en katt + cosplay = Awesome!
   

Tekst: Anita K. Olsen Støbakk/Pixiedust Cosplay.

3 kommentarer

Pia Cecilie

01.05.2017 kl.00:05

ILY so much

Pia Cecilie

01.05.2017 kl.00:08

btw. i think i saw you pixie on desu cosplay an japan 2016.

thecoscast

01.05.2017 kl.17:17

Pia Cecilie: Hei Pia, så hyggelig at du liker showet ^^
Vi var dessverre ikke på Desucon Cosplay og Japan i 2016 fordi vi allerede hadde avtalt å besøke en laiv den dagen, men det kan jo ha vært noen som lignet :)

Skriv en ny kommentar

thecoscast

thecoscast

29, Eidsvoll

The CosCasts offisielle blogg. Denne bloggen handler om cosplay, spill, film, TV, litteratur og alt annet mellom himmel og jord som kan falle innenfor nerdekulturen!

Kategorier

Arkiv

hits