The CosCast Episode 91 - Hvordan cosplaye en original karakter?


Bilde: The CosCast.

Har du noen gang laget en karakter til et rollespill, til et konsollspill eller til en egen historie og tenkt, den karakteren hadde det vært sinnsykt kult å cosplaye? Det har ihvertfall ukens gjest gjort!

Ihadra Cosplay jobber for tiden med å skape sin egen versjon av inquisitor Adaar fra Dragon Age Inquisition og snakket med oss om hvordan hun kom i gang med prosessen, hvilke faktorer hun tenkte på da hun designet karakteren utseende, antrekk og dens personlighet. I tillegg spurte vi selvfølgelig litt om hvordan Ihadra startet med cosplay og hvordan det er å samarbeide med kjæresten sin på et slikt prosjekt.

Se episode 91

Vil du se mer fra The CosCast? Følg oss på Facebook og på Youtube for ukentlige oppdateringer!

 

Nyheter fra cosplay- og nerdemiljøet:

  • Nerdeportalen avholdt nylig en workshop om Worbla og cosplay i Moss sammen med Verket FabLab og Rhavaniell Creations.
    Info om arrangementet kan du finne HER!
     
  • Superherogirl creations arrangerte et cosplay verksted ved Nes Kulturhus den 24.April. Info om arrangementet finner du HER!

 

Tekst: Anita K. Olsen Støbakk (Pixiedust Cosplay)

#cosplay #blogg #geek #thecoscast #cosplaypodcast #cosplayvodcast #cosplaylivestream #cospayshow #ihadracosplay #sesong 5 #episode91 #oc #originalekarakterer #hobby #livstill #nerdekultur #gaming #geekshow #norskcosplay #norskecosplayere 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thecoscast

thecoscast

29, Eidsvoll

The CosCasts offisielle blogg. Denne bloggen handler om cosplay, spill, film, TV, litteratur og alt annet mellom himmel og jord som kan falle innenfor nerdekulturen!

Kategorier

Arkiv

hits