CosCast Episode 89 - Post Unicon Expo og Arthecon 2 spesial


Bilde: The CosCast. Laget av Anita K. Olsen Illustrasjon

Forrige helg gikk både Unicon Expo: New Light og Arthecon 2 av stabelen og The CosCast var tilstede ved begge arrangementene.

Vi var offisielle gjester ved Unicon og holdt vårt første foredrag om Cosplay og hvordan det kan påvirke selvfølelse og selvtillit på godt og vondt. Det var en flott opplevelse og vi gleder oss til neste mulighet til å holde dette foredraget.

Ved Arthecon 2 var vi til stede kun som vanlige besøkende, men hadde det utrolig gøy med masse photo shoots, grilling i solen og et impulsivt hobbittog til nærmeste 7 Eleven med Lady sdauron i spissen (They're taking the Hobbits to Icecreamgard).

I ukens episode anmelder vi begge arrangementene og snakker om våre opplevelser fra helgen. I tillegg snakkes det om nyheter fra nerde- og cosplaymiljøet, samt Cosplay SM som ble streamet via SVTplay på lørdagskvelden.
 

Vil du se mer fra The CosCast? Følg oss på Facebook og på Youtube for ukentlige oppdateringer!

 

Nyheter fra cosplay- og nerdemiljøet:

 

Tekst: Anita K. Olsen Støbakk/Pixiedust Cosplay.


#cosplayblogg #cosplay #norskcosplay #norskecosplayere #pixiedustcosplay #enyassiacosplay #annabellacosplay #episode89 #sesong5 #thecoscast #cosplayshow #cosplaytalkshow #geek #geekshow #nerd #hobby #livsstil #gaming #anime #cosplaypodcast #cosplayvodcast #thecoscastpodcast #thecoscastvodcast #arthecon2 #artheconII #uniconexpo #newlight #uniconexpo2017 #akb0048 #nintendoswitch #legendofzelda #breathofthewild 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thecoscast

thecoscast

28, Eidsvoll

The CosCasts offisielle blogg. Denne bloggen handler om cosplay, spill, film, TV, litteratur og alt annet mellom himmel og jord som kan falle innenfor nerdekulturen!

Kategorier

Arkiv

hits