CosCast Episode 88 - Hvordan planlegge og utføre en cosplay opptreden


Bilde: Herestai Cosplay som Sansa Stark. Foto av Ves Cosplay og redigering av Herestai Cosplay.

Vi har tidligere hatt flere sendinger som har handlet om hvordan cosplaykonkurranser fungerer, hvilke typer konkurranser som finnes og hvordan man skal takle scenenerver og det å leve seg inn i karakteren. Denne gangen tenkte vi at skulle fordype oss litt mer i den tekniske prosessen bak cosplay opptredener. Derfor inviterte vi med oss cosplayer og vinner av årets cosplaykonkurranse ved Desucon Pop: Herestai Cosplay.

Heresetai er en veteran i cosplaymiljøet og er etter vår mening en skikkelig senpai når det kommer til å lage gode opptredener som virkelig fanger en karakters essens, men som allikevel er lett forståelige og underholdende selv for de som ikke nødvendigvis kjenner karakterene så godt. Som tidligere nevnt vant hun årets konkurranse ved Desucon Pop med sitt Sansa Stark kostyme og en underholdende og humoristisk opptreden. 

I ukens episode fikk vi et innblikk i hvordan hun kommer på gode idéer til opptredener, hvordan hun skriver manus, hvilke redigeringsprogrammer hun bruker og hva som er viktig å tenke for at en opptredens skal kunne forstås og nytes av alle som ser på. Hørtes dette interessant ut? Da bør du definitivt sjekke ut ukens episode.

Vil du se mer fra The CosCast? Følg oss på Facebook og på Youtube for ukentlige oppdateringer!
 
Ukens nyheter fra Cosplay og Nerdemiljøet:
 
  • Episode 2 av rollespillserien Fateful Fumble er nå tilgjengelig på Youtube. Stikk innom og ta en titt dersom du er interessert i å følge en gruppe spillere utfolde seg i Dragon Age universet. Episoden kan du finne HER!
     
  • N1njag1rl Cosplay ble kåret som Månedens Cosplay Mars 2017 og du kan lese artikkelen i DETTE tidligere innlegget.
     
  • Cosplayer Alyson Tabbitha delte nylig et bilde av seg selv hvor hun sammenligner sitt første Jack Sparrow Cosplay fra 2006 med dagens versjon av det samme cosplayet. Forskjellen er nesten ikke til å tro. Bildet kan du finne på Alysons Facebook side.
     
  • Norske cosplayere @tjj91, @mettiz90 og @karinolava ble invitert på sponset tur til EA's hovedkvarter i Stockholm og fikk en guidet tur gjennom bygget samt spilltesting av det nye Mass Effect: Andromeda. Vi er ikke sjalu...ikke i det hele tatt. Bilde kan dere finne HER.

 

Tekst: Anita K. Olsen Støbakk/Pixiedust Cosplay.


#cosplayblogg #cosplay #norskcosplay #norskecosplayere #pixiedustcosplay #enyassiacosplay #annabellacosplay #episode87 #sesong5 #thecoscast #cosplayshow #cosplaytalkshow #geek #geekshow #nerd #hobby #livsstil #gaming #anime


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thecoscast

thecoscast

28, Eidsvoll

The CosCasts offisielle blogg. Denne bloggen handler om cosplay, spill, film, TV, litteratur og alt annet mellom himmel og jord som kan falle innenfor nerdekulturen!

Kategorier

Arkiv

hits