Månedens Cosplay Mars 2017 - Doctor Strange


Bilde: Marvel's Doctor Strange spilt av Benedict Cumberbatch.

Noen ganger lages det et cosplay som bare blåser bakoversveis på all som ser det. Vi føler at N1njaG1rl Cosplays' Doctor Strange gjør akkurat dette, og har derfor valgt å kåre dette nylig ferdigstilte cosplayet til Månedens cosplay Mars 2017.

Da vi tidligere denne uken spurte våre trofaste seere og følgere om de hadde noen gode forslag til månedens cosplay var et av forslagene som gikk igjen nettopp N1njaG1rls Doctor Strange, og det forstår vi godt. Dette kostymet er så vellaget, så intrikat og så smart satt sammen at vi nesten ikke finner ord. Bare se på dette!


Bilde: N1njaG1rl Cosplay som Doctor Strange. Foto av MadSuzu Photography.

Selv om det ikke finnes mange bilder av dette kostymet ennå har skaperen dokumentert prosessen på vidunderlig vis gjennom denne time lapse videoen:


Og ikke minst denne hysteriske videoen hvor Doctor Strange danser til tonen av Beyoncé's "All the Single Ladies"

N1njaG1rl er på aller måter en verdig vinner av månedens kåring og vi kan ikke gjøre annet enn å bøye oss i støvet for denne dama. You got mad skills girl!
Dersom du vil se mer av N1njaG1rls flotte kreasjoner kan du abonnere på kanalene hennes på Facebook og Youtube.

 

Tekst: Anita K. Olsen Støbakk/Pixiedust Cosplay.

#månedenscosplay #månedenscosplaymars #mars2017 #ninjagirlcosplay #n1njaG1rlscosplay #doctorstrange #marvelcosplay #allthesingleladies #beyonce #superhelt #hobby #geeklife #nerdlife #håndverk #popkultur #subkultur #norskcosplay #norskecosplayere #thecoscast 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thecoscast

thecoscast

28, Eidsvoll

The CosCasts offisielle blogg. Denne bloggen handler om cosplay, spill, film, TV, litteratur og alt annet mellom himmel og jord som kan falle innenfor nerdekulturen!

Kategorier

Arkiv

hits