CosCast Episode 86 - Pre - Yugicon 2017 Spesial 

Yugicon blir arrangert for andre gang i år og denne gangen stiller de med temaet "Graduation". Vi i The CosCast hadde liten kjennskap til dette arrangementet utover det at det er et Norsk con med spesielt fokus på Anime og Manga. Så da Yugicon tok kontakt og spurte om vi ønsket å sende en Yugicon spesial sa vi så klart ja takk til det!

I denne uken snakket vi med tre frivillige fra Yugicon; leder for PR og markedsføring Pero, Liana Aas (Ryurai Art and Cosplay) nestleder og crew ansvarlig og Hovedleder av Yugicon Marie Pedersen (MJ Cosplay and Photo). De fortalte oss om det unike konseptet bak Yugicon og hvilke aktiviteter besøkende kan delta i. I tillegg til dette snakket vi om månedens cosplay, lanseringen av Nintendo Switch, The Legend of Zelda: Breath of the Wild og Horizon Zero Dawn og mye mer.

Yugicon avholdes den 18. Mars ved Marienlyst Skole i Drammen.Mer informasjon om arrangementet kan du finne på Facebook siden deres.

Vil du se mer fra The CosCast? Følg oss på Facebook og på Youtube for ukentlige oppdateringer!

 

Nyheter fra cosplay og nerdemiljøet:

  • Banzaicon har blitt kansellert i år, men vi håper på at de kommer sterkere tilbake til neste år!
     
  • Månedens cosplay for Februar ble valgt tidligere i uken og du kan se hvem det ble HER!
     
  • Nintendo Switch, Legend of Zelda: Breath of the Wild og Horizon Zero Dawn ble sluppet denne uken!
     
  • Insider Fem sendte sin cosplay episode denne uken og i episoden snakker vi litt om hva vi syntes om den. Dersom du ennå ikke har sett den er den tilgjengelig på www.dplay.no.

 

Tekst: Anita K. Olsen Støbakk/Pixiedust Cosplay.

#cosplayblogg #cosplay #norskcosplay #norskecosplayere #pixiedustcosplay #enyassiacosplay #annabellacosplay #episode86 #sesong5 #thecoscast #cosplayshow #cosplaytalkshow #geek #geekshow #nerd #hobby #livsstil #gaming #anime #yugicon #yugicon2017 #yugicongraduation

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thecoscast

thecoscast

28, Eidsvoll

The CosCasts offisielle blogg. Denne bloggen handler om cosplay, spill, film, TV, litteratur og alt annet mellom himmel og jord som kan falle innenfor nerdekulturen!

Kategorier

Arkiv

hits