Månedens Cosplay Februar 2017 - Ashe fra League of Legends


Bilde: Starbit Cosplay som Ashe fra League of Legends. Bilde av Heresetai Cosplay.

Dersom du har spilt League of Legends kjenner du garantert igjen denne karakteren, og selv om du ikke har spilt det er det fortsatt en sjanse for at du har sett henne før. Karakterens navn er Ashe, og hun er en mektig bueskytter og dronningen av iskalde Freljord. Hva passer vel bedre som månedens cosplay i Februar? Her ser du henne levendegjort av Norske Starbit Cosplay.Bilde: Starbit Cosplay som Ashe fra League of Legends. Bilde av Heresetai Cosplay.

Starbit Cosplay er en av de mest kjente navnene i det Norske cosplaymiljøet, og det med rette. Hun har en egen evne til å gjøre karakterer til sine egne og alt hun gjør er meget gjennomført og estetisk pent å se på. I tillegg til dette er hun en dyktig fotograf, en kløpper på bilderedigering og en meget hyggelig person.  I tillegg til Ashe er Starbit kjent for å ha cosplayet karakterer som Elsa fra Frozen, Daenerys fra Game of Thrones og Rey fra Star Wars: The Force Awakens.
 


Bilde: Starbit Cosplay som Ashe fra League of Legends. Bilde av Heresetai Cosplay.

Hva synes du om månedens cosplay? Vil du nominere noen til neste måneds cosplay? Legg igjen en kommentar!

 

Tekst: Anita K. Olsen Støbakk/Pixiedust cosplay

#cosplayblogg #cosplay #norskcosplay #norskecosplayere #ashe #queenoffreljord #leagueoflegends #lol #riotgames #starbitcosplay #thecoscast #månedenscosplay #februar2017 #gaming #spill #hobby #livsstil #geek #nerd #gaming 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thecoscast

thecoscast

28, Eidsvoll

The CosCasts offisielle blogg. Denne bloggen handler om cosplay, spill, film, TV, litteratur og alt annet mellom himmel og jord som kan falle innenfor nerdekulturen!

Kategorier

Arkiv

hits